Şehitkamil Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://sehitkamilhem.meb.k12.tr
Adres : İncilipınar Mah. Sabahat Göğüş Cad. No16 Şehitkamil / GAZİANTEP Posta Kodu 27090
VİZYON : Mesleki-teknik ve Sosyal Kültürel Eğitim Merkezlerinin önemini kavramış, bulunduğu ortama uyum sağlayan çevresi tarafından güven duyulan, Gerektiğinde bilgiye ulaşan ve kullanan takım ruhunu benimseyen bireyler yetiştirmek Merkezimizin bugün bu imkanlara kavuşmasını istediğimiz yarınlarda bu imkanları geliştirerek daha iyi imkanlarda çalışabilmek, değerli olduğumuzu hissettirmek ve bunların sağlanmasında hepimizin önemli rolünün olduğunu hissettirmek isteriz.
MİSYON : Merkez Müdürlüğümüzce belirlenmiş olan Eğitim-Öğretim programı dahilinde, örgün eğitimin içine hiç girmemiş, yarıda bırakmış veya tamamlamamış bireylerin bir mesleği;bilgi ve iş alışkanlıklarını kazanmış teknik elemanlar yetiştirmek ve sosyal kültürel aktivitelerini yürütmek. Kursiyerlerimizi; kendine güvenen bireyler olarak topluma kazandırılmasına uygun bilgi ve beceri edinmelerine katkıda bulunulması. Kalite ve verimliliğin artırılması için merkezimizin çalışmalarının memnuniyeti motivasyon ve ödüllendirilmesi performans değerlendirme, ölçme yöntemlerinin kullanılması. Merkezde oluşan fiziksel ve eğitimsel aksaklıkların ortadan kaldırılması. ekip çalışmasına önem verilmesi. Stratejik planlar yapılması ve ortak hedefler belirlenerek bunların gerçekleştirilmesi için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçlarıyla merkezimize ulaşım sağlanmaktadır.( Otobüs,Domuş,Tramvay)
Yerleşim Yeri : İncilipınar mahallesi Sebahat Gögüş cad No:16
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezi